Public Support for Firms in Lagging Regions - Evaluation of Innovation Subsidy in Slovakia - Širaňová, Mária
Hodnotenie účinnosti inovácií a konkurencieschopnosti regionálnej politiky EÚ zameraných na priamu podporu súkromných spoločností v menej rozvinutých regiónoch EÚ na Slovensku. Testovanie účinnosti tohto opatrenia pomocou odhadov panelových údajov v rámci produkčnej funkcie Cobb-Douglas.