Finančné a nefinančné prínosy kontrolingu v MSP - Blahútová, Slavomíra
Teoretické východiská skúmanej problematiky. Finančné zdravie podniku a finančná analýza. Metódy finančnej analýzy. Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť vnímanie finančných a nefinančných prínosov kontrolingu v podnikovej praxi na Slovensku. Koncept finančných a nefinančných prínosov kontrolingu v MSP.