Kontroling v kontexte psychologických vplyvov na manažérov podniku - Klementová, Jarmila
Výsledky výskumu názorov manažérov podnikov zamerané na vnímanie potreby kontrolingu v podniku a následne na sociálno-ekonomické faktory, ktoré vplývajú na ich výkon a spokojnosť. Pracovná pozícia dopytovaných respondentov. Finančné a nefinančné prínosy kontrolingu. Psychologické faktory kontrolingu. Pocity zo zavádzania kontrolingu do podniku.