Tvorba a nakladanie s komunálnym odpadom na Slovensku - Bačová, Monika
Vymedzenie pojmu odpad s dôrazom na komunálny odpad, poukázanie na hierarchiu odpadového hospodárstva. Skúmanie vývoja produkcie komunálneho odpadu na Slovensku a v regiónoch Slovenska. Analýza nakladania s vyprodukovaným komunálnym odpadom s dôrazom na recykláciu a skládkovanie komunálneho odpadu.