Environmental Burdens and the Implementation of Environmental Policies of Development Sustainability in Europe and Slovakia - Sančiová, Gabriela, 1991-
Implementácia rozvojových environmentálnych politík. Správa kontaminovaných území v Európe. Celkový charakter industrializácie pred Československom. Stav environmentálnych záťaží v podmienkach SR. Koncepcia integrovaného modelu nápravy starých envirozáťaží. Riadenie rizík.