Legislatívna úprava poskytovania dotácií z rozpočtu obce - Konečná Veverková, Ingrid
Poskytovanie dotácií z rozpočtu obce a platná legislatíva, ktorú treba dodržiavať pri poskytovaní a používaní dotácií.