Senior Tourism and Senior Travel Behaviour - Kučerová, Jana
Cestovný ruch seniorov v 21. storočí ako významná hnacia sila rozvoja cestovného ruchu. Prehľad definícií pojmu senior. Klasifikácia seniorov na základe odbornej literatúry. Charakteristika cestovateľského správania seniorov. Cestovný ruch seniorov v Európskej únii.