Faktory ovlivňující spolupráci v cestovním ruchu z pohledu organizací destinačního managementu - Doležálková, Anna
Subjekty zainteresované na rozvoji cestovného ruchu v destinácii. Spolupráca z pohľadu organizácií destinačného manažmentu. Najčastejšie dôvody spolupráce v ČR a SR. Úroveň spolupráce organizácií destinačného manažmentu s vybranými subjektmi v cestovnom ruchu. Realizácia spolupráce z pohľadu členských subjektov organizácií destinačného manažmentu v ČR a SR.