Jen front-end k úspěchu nestačí - Zeithaml, Jan
Otázka finančnej gramotnosti (FG) digitálneho zákazníka. Štyri piliere dosiahnutia úrovne FG, ktoré sa navzájom ovplyvňujú. Úloha bank v rozvoji schopností.