Corporate Social Responsibility by Food Industry Undertakings in the Slovak Republic - Pakšiová, Renáta, 1974-
Kvantitatívna analýza vykazovania nefinančných informácií v potravinárskom priemysle na Slovensku v zmysle platnej legislatívy. Snaha o dosiahnutie udržateľného rozvoja v ekonomickej, sociálnej a environmentálnej sfére.