Nie rýchlejšieho koňa, ale auto
Opis prieskumu, ktorý skúmal, ako vidia manažmenty firiem zavádzanie inovácií do svojich procesov. Výsledky ukázali, že rýchlo rastúce spoločnosti už využívajú umelú inteligenciu alebo pracujú na jej implementácii. Umelá inteligencia v praxi obchodníka.