Is Lending by Polish Cooperative Banks Procyclical? - Godlewski, Christophe
Úverové správanie poľských družstevných bánk – analýza na údajoch z 367 bánk v období 2007-2013. Procyklické a proticyklické správanie na úrovni krajiny a regiónu. Vplyv na malé podniky a miestnu ekonomiku. Rast úverov.