Yuan as a Promising Global Reserve Currency - Stepanova, Diana I.
Preskúmanie meny - čínskeho jüanu z hľadiska jeho šírenia vo svete ako finančného nástroja, ako aj použitia juanu ako rezervnej meny. Juan je priradený k rezervným menám ešte len krátko, a hoci sa týka obmedzených prevoditeľných mien, má veľké medzinárodné využitie, a to ako v medzinárodnom obchode, tak aj pri používaní juanu ako rezervnej meny.