Irrational Behaviour of Youth when Taking Financial Decisions - Stepanova, Diana I.
Výskum vnútorných faktorov iracionálneho správania mladých, iniciovaný s cieľom odhaliť koreláciu medzi individuálnym a osobným, psychologickými zvláštnosťami a iracionálnym správaním v životných situáciách.