Prístup učiteľov k motivácii žiakov - Orbánová, Darina
Teoretické východiská motivácie. Vymedzenie pojmu motivácia. Motivácia vo vyučovacom procese. Motivácia vo vyučovacom procese v kontexte výsledkov realizovaného prieskumu.