Prínosy a úskalia využívania prípadových štúdií v stredoškolskom ekonomickom vzdelávaní - Novák, Jaromír, 1978-
Prípadové štúdie vo vzdelávaní žiakov stredných škôl. Klasická forma prípadovej štúdie. Živé prípadové štúdie. Možnosti využitia prípadových štúdií podľa stredoškolských učiteľov v Slovenskej republike. Analýza výsledkov dotazníkového prieskumu.