Novela postupov účtovania pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva k 1.10.2018 - Krišková, Petra, 1981-
Opatrením Ministerstva financií SR z 19. septembra 2018 č. MF/015328/2018-74 bolo novelizované opatrenie č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení neskorších predpisov. Novela je účinná od 1.10.2018 a nadväzuje na nové ustanovenia Zákona o účtovníctve týkajúce virtuálnej meny. (počas roku 2018 boli postupy účtovania pre podnikateľov novelizované ešte raz, z účinnosťou k 1.1.2019, resp. k 1.2.2019.