Vybrané problémy aktivizácie žiakov stredných škôl - Velichová, Ľudmila
Dôraz na aktivitu žiakov vo vyučovacom procese. Význam aktivity žiakov. Aktivizácia žiakov z pohľadu súčasných učiteľov stredných škôl – prezentácia výsledkov prieskumu.