Statistical Analysis of the European Union Countries on the Basis of Selected Socio-Economic and Demographic Indicators - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Porovnanie krajín Európskej únie na báze sociálno - ekonomických a demografických faktorov v roku 2016: hrubý domáci produkt na osobu, hrubý dlh verejnej správy ako percento hrubého domáceho produktu, inflácia, nezamestnanosť, pôrodnosť, rozvodovosť a detská úmrtnosť. Použitie klasterovej analýzy.