Novela IFRS 9 v súlade s nariadením Komisie (EÚ) č. 2018/498 s účinnosťou od 1. 1. 2019 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
Nariadením Komisie (EÚ) č. 2018/498 z 22. marca 2018, ktorým sa mení nariadenie (ES) č. 1126/2008, ktorým sa v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1606/2002 prijímajú určité medzinárodné účtovné štandardy, pokiaľ ide o IFRS 9 Finančné nástroje, sa objasňuje klasifikácia konkrétnych finančných aktív s predčasným splatením.