Juvenilná kriminalita ako výchovný problém - Čonková, Andrea, 1982-
Vymedzenie pojmu juvenilná kriminalita. Zdroje páchania juvenilnej kriminality - disfunkčná rodina, rozvodovosť, škola, šikanovanie, médiá. Prevencia juvenilnej kriminality ako výchovného problému.