Znalostná ekonomika a matematika - Fecenko, Jozef
Matematika na stredných a vysokých školách. Matematika na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Snaha o zavedenie povinnej maturity z matematiky. Dôležitosť matematiky pre znalostnú ekonomiku.