Transferové oceňovanie a transferová dokumentácia - Ondrušová, Lucia, 1981-
V roku 2018 vydalo Ministerstvo financií Slovenskej republiky Usmernenie MF SR č. MF/019153/2018-724 o určení obsahu dokumentácie podľa § 18 ods. 1 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, ktoré nahrádza Usmernenie MF SR č. MF/014283/2016-724 o určení obsahu dokumentácie podľa § 18 ods. 1 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Toto usmernenie sa prvýkrát použije na transferovú dokumentáciu predloženú daňovníkom za zdaňovacie obdobie začínajúce po 31. decembri 2017, pričom daňovník môže pri predkladaní transferovej dokumentácie postupovať podľa Usmernenia MF SR č. MF/014283/2016-724 najneskôr do 30. júna 2019.