Zmeny v obchodných spoločnostiach - Ondrušová, Lucia, 1981-
Novela zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov s účinnosťou od 01.09.2018 sa týka výmazu obchodnej spoločnosti z obchodného registra, založenia spoločnosti s ručením obmedzeným a prevodu obchodného podielu v spoločnosti s ručením obmedzeným.