Vplyv klimatických zmien na environmentálnu politiku - Boorová, Brigita, 1979-
Teoretické východiská o environmentálnej politike. Európska politika v oblasti životného prostredia. Štátna environmentálna politika SR. Stratégia environmentálnej politiky SR do roku 2030. Predstavenie konkrétnych príkladov, iniciatív, aktivít smerovaní a cieľov ohľadom klimatických zmien.