Ochrana vkladov v Slovenskej republike v historickom kontexte - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Zmapovanie vymedzenia chránených vkladov, limitov pre vyplácanie náhrad za nedostupné vklady a činnosti Fondu ochrany vkladov v oblasti tvorby zdrojov pre vyplácanie náhrad ako aj ich použitia pre vyplatenie náhrady za nedostupné vklady v Slovenskej republike v rozpätí rokov 1996 až 2018.