Manažér je zodpovedný za rozvoj svojich ľudí - Kramárová, Zlatica
Oblasť riadenia ľudí je plná nových termínov a prístupov, najviac sa pojednáva o koučingu či mentoringu a direktíve. Rozdiely medzi pojmami. Spôsob riadenia ľudí na Slovensku.