Obežný majetok z daňového a účtovného hľadiska - Kudlová, Zuzana, 1986-
Popísanie problematiky krátkodobého majetku a na príklade odpisovania krátkodobého majetku analýza dopadu rozdielov účtovných a daňových odpisov na splatnú a odloženú daň z príjmov.