Obce a mestá okresu Vranov nad Topľou z pohľadu finančného zdravia - Lukáč, Jozef, 1991-
Finančné ukazovatele hodnotenia obcí a miest okresu Vranov nad Topľou v Prešovskom samosprávnom kraji. Aplikovanie metódy zhlukovania na obce a mestá vybraného okresu. Metóda je využiteľná vo viacerých odvetviach hodnotenia finančnej výkonnosti subjektov z podnikateľskej, verejnej a inej sféry.