Daňovo-odvodové zaťaženie fyzických osôb - podnikateľov v SR - Ďurinová, Ivona, 1964-
Posúdenie, ako sa vyvíjajú faktory ovplyvňujúce daňovo-odvodové zaťaženie fyzických osôb – podnikateľov v SR. Trend vývoja v oblasti daňovej a odvodovej politiky na podporu podnikania. Zameranie sa najmä na daň z príjmov a jej možnosti legálneho znižovania v období od roku 2017 po súčasnosť.