Rozvoj malých a stredných podnikov prostredníctvom tvorby klastrov - Gajdová, Denisa, 1977-
Inovačné aktivity klastrov. Prínosy klastrov pre rozvoj malých a stredných podnikov na Slovensku. Typológia nástrojov na podporu inovačných sietí vrátane príkladov. Dôvody kooperácie MSP. Všeobecné výhody plynúce z klastrovania.