Financial Strategy and Sources of Financing of the Holding - Harumová, Anna, 1955-
Stav riešených problémov doma iv zahraničí v oblasti financovania podniku. Finančná stratégia financovania. Peňažné toky a prevody v podniku ako zdroj financovania.