Vplyv dlhu krajín na externé financovanie domácich podnikov - Muskovics, Marek
Vplyv štátneho dlhu na podniky. Dlhové krízy. Efekt štátneho stropu. Efekt vytláčania. Efekt prelievania a transferové riziko.