Role Stakeholders v modelu konkurenceschopnosti turistické destinace - Luštický, Martin
Konkurencieschopnosť turistických destinácií. Modely konkurencie destinácie, jej prvky. Návrh doplnenia integrovaného modelu konkurencieschopnosti o prvok destinačných stakeholders. Jeho úloha.