Rozvoj ľudského kapitálu v kontexte zvládania náročných situácií - Birknerová, Zuzana
Zvládanie náročných situácií v manažmente. Experimentálny výskumný projekt rozvoja ľudského kapitálu na vzorke 293 študentov manažmentu s využitím metodík CISS a COPE(b). Vyhodnotenie výsledkov.