Teória pravdepodobnosti a jej význam v ekonomickom vzdelávaní - Páleš, Michal, 1984-
Dôležitosť a význam matematiky. Význam výučby matematiky v ekonomických vedách. Podpora výučby teórie pravdepodobnosti.