Využitie nových technológií na podporu rozvoja mäkkých zručností v predmete "Teória účtovníctva" na FHI EU v Bratislave - Pakšiová, Renáta, 1974-
Mäkké zručnosti (Soft Skills) a ich rozvoj u študentov. Moodle EUBA - softvérový nástroj pre tvorbu výučbových systémov a elektronických kurzov. Učitelia a ich možnosti využívania Moodle. Študenti a ich možnosti využívania Moodle. Moodle EUBA v predmete Teória účtovníctva.