On Destructive Leadership and Destructive Leaders - Kirovová, Iva
Konštruktívny a deštruktívny leadership. Charakteristika deštruktívneho leadershipu a s tým spojená koncepcia toxického trojuholníku. Deštruktívni lídri - ich osobnostné atribúty a možnosti obmedzenia deštruktívneho leadershipu.