Measures for Increasing Performance of the Rail Freight Transport in the North-South Direction - Brumerčíková, Eva
Preťaženie cestnej infraštruktúry. Analýza preťaženia dopravnej infraštruktúry v SR, ČR, Maďarsku a Poľsku. Výsledky analýzy a návrh pre linku intermodálnej prepravy.