Risk Analysis Associated with Valuation of Industrial Properties for Banking Purposes - Krestes, Pavel
Spôsob financovania ako jedno z rizík investovania do priemyselných nehnuteľností. Posúdenie majetku z hľadiska rizík, ktoré ovplyvňujú nielen trhovú hodnotu nehnuteľnosti, ale aj celkový kolaterál a financovanie nehnuteľnosti. Banky určujú mieru rizika pre každú nehnuteľnosť individuálne a existuje niekoľko situácií, ktoré môžu vzniknúť pri posudzovaní rizika. Analýza rizík s tým spojených a oceňovanie priemyselných nehnuteľností pre bankové účely.