Sustainability and Creativity Indicators Monitored in the Glass Industry in the Czech Republic - Součková, Markéta
Udržateľnosť a tvorivosť v sklárskom priemysle v Českej republike. Dotazníkový prieskum na vybranej vzorke českých podnikov s cieľom identifikovať ukazovatele výkonnosti v oblasti enviromentálnej, sociálnej, ekonomickej a kreatívnej. Výstup juniorského výskumného projektu.