Adoption of Voluntary Environmental Tools in Slovak Republic - Focused on ISO 14001 and EMAS - Džubáková, Martina
Analýza používania dobrovoľných environmentálnych nástrojov v podnikoch na Slovensku (malé, stredné, malé a mikro) so zameraním na ISO 14001 a EMAS. Identifikácia základných faktorov, ktoré ovplyvňujú využívanie environmentálnych nástrojov, a vyhodnotenie ich vplyvu na zvýšenie schopnosti konkurovať iným subjektom vo svojom odbore.