Company Tools to Attract and Recruit Quality Workforce in the Labor Market - Matkovčíková, Natália, 1982-
Analýza a prezentovanie výsledkov výskumu najefektívnejších nástrojov na získanie a udržanie pracovnej sily v kontexte súťaže medzi malými a strednými podnikmi na Slovensku. Význam moderných metód personálneho marketingu.