[Manažment. Teória a prax] - Verner, Robert, 1986-
Recenzia na publikáciu Manažment, teória a prax. Publikácia je venovaná širokej problematike manažmentu. Je rozdelená do 8 kapitol s teoretickým aj praktickým aspektom. Z obsahovej aj formálnej stránke má kniha vysokú úroveň.