i.e.SMART - Chomová, Katarína, 1983-
Priblíženie projektu, ktorého cieľom bolo vytvoriť sieť školení SMART pre inovácie a podnikanie v rozvíjajúcich sa udržateľných hospodárskych odvetviach. Činnosti v oblasti Bratislavy - SMART POINT BRATISLAVA. Konkrétne problémy a výzvy v zúčastnených partnerských regiónoch, ako napríklad nezáujem o inovácie a podnikanie, nízka miera prežitia začínajúcich podnikateľov a ďalšie. Metódy, nástroje a zdroje na riešenie projektu.