Statistical Analysis of the European Union Countries Using the Method of Standard Variable - Krasňanská, Dominika, 1993-
Porovnanie krajín Európskej únie na základe vybraných sociálno-ekonomických a demografických ukazovateľov pre rok 2016. Využitie ukazovateľov - hrubý domáci produkt na obyvateľa, hrubý verejný dlh v percentách hrubého domáceho produktu domáci produkt, miera inflácie, miera nezamestnanosti a ďalšie. Usporiadanie krajín na základe uvedených ukazovateľov.