Rola vodcovskej osobnosti v startupovom tíme - Bednár, Richard, 1985-
Východiská vodcovstva v startupoch. Typológia tímových rolí podľa Belbina. Tímové roly zakladateľa startupu Zelená pošta. Tímové roly zakladateľa startupu Venzeo. Porovnanie zastúpenia jednotlivých tímových rolí u zakladateľov startupov.