Edukačná podpora profilovaním absolventov v ekonomicky zameraných odboroch - Andrejovský, Pavol, 1975-
Zavádzania globálneho vzdelávania do formálneho a neformálneho vzdelávania na Slovensku. Zavádzania globálneho vzdelávania do formálneho a neformálneho vzdelávania na PHF EU.