MFCA - Material Flowcost Accouting - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Dramaticky zvýšené využívanie materiálov a energie v posledných rokoch. Zlepšenie existujúcich procesov spoločností. Zníženie spotreby materiálov a energie odrážajúce sa v ekonomických a environmentálnych výhodách. Podpora environmentálneho riadenia v ekonomickom kontexte, a MFCA (nákladové účtovníctvo materiálových tokov) ako nástroj riadenia podnikových tokov.