Návrh metodiky merania a hodnotenia dôvery vo verejnej správe - Tkáč, Michal, ml., 1984-
Rozvoj Digitálneho jednotného trhu. Etapy rozvoja eGovernmentu. Systém služieb elektronickej podpory budovania dôvery vo verejnej správe. Návrh metodiky merania a hodnotenia dôvery vo verejnej správe. Vytvorenie konceptuálneho modelu, posúdenie vplyvu deviatich oblastí záujmu na dôveru občanov vo verejnej správe.